Humbook, here we go again!

Už je to tu zas, všude okolo nás je humbuk, protože bude Humbok! Chcete se o něm dovědět víc? To jste na správné (URL) adrese, protože patřím mezi jeho ambasadorky! 

Kdy a kde že to bude?
Celé to vypukne šestého října v Kongresovém centru v Praze, kam se vleze třikrát víc knihomolů a knihomolek. Zároveň se nemusíte bát toho, že se tam budete mačkat jako vloni. Pokud chcete vědět víc, přidejte se do události na Facebook.

Je pro mě Humbook to pravé ořechové?
Humbook se zaměřuje na young adult literaturu, takže pokud ji čteš rád/a, není nad čím přemýšlet! Potkáš se se slavnými spisovateli, nakladateli a oblíbenými blogery a vlogery, knihy si můžeš koupit se slevou a následně si některé nechat podepsat, zúčastníš se zajímavých besed a čeká tě bohatý doprovodný program! Pokud tě zajímá můj názor na loňský ročník, klikni sem.

Co mám dělat, když chci o Humbooku vědět víc?
Jelikož jsem letos jeho ambasadorkou (budu se podílet na organizaci), nemusíte se bát, že bych vám poskytovala nějaké dezinformace, takže pokud chcete vědět o všech novinkách, sledujte můj Instagram, kanál na Youtube a tenhle blog (když si v liště najdete pravidelné čtenáře a přidáte se k nim, budete vědět o všem, co se tu šustne, jako první!). Samozřejmě můžete sledovat i další ambasadorky a pokud chcete mít vše z úplně první ruky, nezapomeňte sledovat přímo Humbook!

A s kým se tam potkám?
Pokud Vám teda nestačím já 😢, hafo knižních blogerů a nakladatelů, můžete se těšit na Saru Raaschovou! Odkaz na její knihy máte tady! Sara knihy psala odmalinka a právě Sníh nebo popel napsala ve dvanácti letech! Za to jí patří můj objev. Doporučuju sledovat její Insta, protože její Stories jsou nej!
Další zahraniční autorkou je Claudia Gray, autorka mnoha skvělých knih, jako například série Ohnivák! Do Humbooku u nás vyjde i druhý díl, jehož obálka je snad ještě hezčí než obálka jedničky, takže se rozhodně máme na co těšit! Tato série potěší hlavně milovníky dobré romantiky a cestování časem!
Aktualizace: Účast Leigh Bardugo byla ze zdravotních důvodu zrušena, moc nás to mrzí, ale nedá se svítit, tohle se bohužel stává.
Humbook teamu se podařilo nemožné - na poslední chvíli získali rovnou DVA NOVÉ ZAHRANIČNÍ AUTORY, kterými jsou Estelle Maskame, mladinká autorka contemporary Víš, že tě miluju? a Sebastien de Castell, který napsal magického Divotvůrce s totálně božskými obálkami!
Pokud ve čtení rádi zabrouzdáte do českých vod, tak tu mám dobrou zprávu! Můžete se setkat s Pavlem Barešem, autorem Projektu Kronos, Dominikou Gawliczkovou, autorkou bravurního cestopisu a  Petro Stehlíkovou, která napsala jednu z nejlepších českých fantasy sérií - Naslouchače!
V rámci HumbookStartu, projektu podporujícího debutující české autory a autorky, se na Humbooku představí Petra "Dragita" Machová se svým Dračím městem, které co nevidět vyjde u nakladatelství Host! Mi se strašně líbí ta obálka, takže to musím mít doma a díky Humbooku i s podpisem!
Konečně se i prodávají lístky! Odkaz máte tady, od 9.9. se zdražuje, tak bych se s koupí nijak nezdráhala, být vámi. Bohužel už jsou vyprodány VIP lístky, tudíž se ne každý dostane na autogramiádu zahraničních autorek. Ale nebuďte smutní, program je letos opravdu bohatý a myslím si, že taková fotka s kámošem/kámoškou vytištěná na Instagrafu bude mnohem lepší vzpomínka než podpis v knize.
Tohle by bylo asi vše podstatné! Brzy článek zase aktualizuji, takže nebojte, o nic nepřijdete!
Cristine.

Komentáře

  1. Zdravim, na humbooku jsem ještě nebyla. Velmi mě to zaujalo vzhledem k návštěvě festivalu p. Stehlíkovou. :) Bude možné si nechat knížku od ní podepsat? Díky za odpoved

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky