Fotoblog: Merenda aneb to byla žranice!

Jak asi víte, tak 16.6. se ve VinCaffé uskutečnil ambasadorský srazík, merenda. Sešly jsme se v hojném počtu, dostaly dárečky, řešily Humbook, fotily se a hlavně jedly! Ne, dělám si srandu, hlavní náplní byla samozřejmě organizace říjnového festivalu, na který se zajisté nemůžete dočkat jako já! Nechci to tu nějak dlouze rozepisovat, většina věcí, co jsme se dověděly, je tajných (sorry jako)... Ale rozhodně se můžete těšit na velké prostory, skvělé workshopy a v neposlední řadě hvězdné české i zahraniční autory! A letos tam určitě přijďte v cosplayi!
Tak, teďka přejdeme k fotkám, abyste měli nad čím slintat 😉







Mockrát díky Albatrosmedia za tak krásné knihy! Důležitou součástí Humbooku jsou taky sponzoři, to jsou ti, bez nichž by žádný festival vůbec nemohl existovat. Těmi letošními jsou čaje Loyd, Mindok, Mixit, Volvo a lízátka  Chupa Chups! Touto cestou bych jim chtěla poděkovat za krásné dárečky!
Ale největší poděkování patří organizačnímu teamu Humbooku, zejména Ole, Vendy a Báře, které tam s námi vydržely celé odpoledne!


Komentáře

  1. Jé, tak to slintám nad všemi fotkami :) Nad krásnými knížkami i skvělým jídlem :D Musela to být vážně moc dobrá merenda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně se mi sbíhají sliny.... jen si nejsem jistá nad čím víc. Dorty vypadají úžasně, ale to knihy taky. Radši už půjdu pryč, než se začnu podobat bíglovi :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky